RMG Ödüllü Anket

2
6936
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş

Değerli Tenisseverler,

2 dakikanızı ayırarak anket sorusuna cevap verin, hediye kazanma fırsatı yakalayın.

Ödüllü Anket

Anket Katılım Bilgileriniz.
*Ödül kazanmanız halinde sizinle irtibat kurabilmemiz ve hediyenizi size ulaştırabilmemiz için, Lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.
* Anket sorusuna cevap verenler arasından yapılacak çekilişte  talihli katılımcılar RMG Avanjlar Dünyasından hediyeler kazanacaktır.
*Anket Katılımınızı Tamamlamak için Lütfen Sosyal Medya Hesaplarımızı (Twitter,Facebook,instagram) Takip edin ve görseli sayfalarınızda paylaşınız. Aksi takdirde katılımınız geçersiz sayılacaktır.

Takip et: @rmgspor

 RMG Ödüllü Anket

*Anketimiz rmgspor.com.tr adresi üzerinden gerçekleşecektir.
Anket 23 Haziran 2016 tarihinden başlayarak 26 Temmuz 2016’da sona erecek olup hediye kazanan isimler 20 Temmuz 2016 günü rmgspor.com.tr web adresinden duyurulacaktır.
*Katılımcıların, rmgspor.com.tr adresinden anket sorusuna cevap vermeleri ve katılımcı bilgilerini eksiksiz olarak doldurmaları, sosyal medya da yayınlanan yarışma duyuru görselini kendi duvarlarında paylaşmaları gerekmektedir.
*Kazanan Yarışmacıların ödülleri adreslerine gönderilecek ve ayrıtılar için kendileri ile iletişime geçilecektir.
*Ödül kazanan talihlilerin katılım koşullarını yerine getirmemesi halinde ödül yedek katılımcılardan birine devredilecektir

2 YORUMLAR

  1. formu doldurdum, twitter ve facebooktan takip edip anketi sayfamda paylaştım, twitter: CanerCevik_ facebook: cnr.cevik

    Yorumu Cevapla

CEVAP VER