Çağla hedefe bir adım uzakta

0
104
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş

Roland Garros’ta tek kadınlar ana tablosuna kalmaya çalışan Çağla Büyükakçay, ikinci eleme turunda Petra Martic’i 6-3, 6-7(5) ve 6-3 ile geçerek son tura kaldı.

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen sezonun ikinci Grand Slam turnuvası olan Roland Garros’ta Çağla Büyükakçay ana tablo hedefine sadece bir adım uzakta.

İkinci eleme turunda Hırvat raket Petra Martic’le karşılaşan Çağla, üç sete giden maçta sadece 2 kez servis kırdıdı ve 6-3, 6-7(5), 6-3’lük setlerle adını üçüncü eleme turuna yazdırdı.

İlkin peşinde 
Tek kadınlar ana tablosuna kalmak için önünde sadece 1 eleme turu kalan Çağla Büyükçay, bu turu da aşması hâlinde kariyerinde ilk kez Roland Garros ana tablosuna kalmayı başaracak.

Çağla’nın bu hedefe ulaşmasındaki tek engel ise Çek tenisçi Klara Koukalova. İkinci eleme turunda Mandy Minella’yı 2 sette geçen 24 yaşındaki Koukalova, kariyerinde ikinci kez Çağla’nın karşısına çıkacak.

İkinci randevu 
İkili arasındki ilk maç Dubai’de oynanmıştı. Sert zeminde oynanan mücadeleyi Çağla 6-7(4), 6-4 ve 6-4’lük setlerle kazandı.

PAYLAŞ
Facebook
Twitter
Önceki İçerikDHO Kupası için Tuzla’da randevu.
Sonraki İçerikMarsel üçlemeyi tamamladı

HENÜZ YORUM YOK

CEVAP VER


*