Team Challenge Yarışları

0
164
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş

İş arkadaşlığına optimum performansı yakalamayı hedefleyen takım arkadaşlığı da eklendiğinde müthiş başarılara imza atılabilir. Yelkenli teknede öğrenilenler işyerine liderlik, iletişim ve ve takım çalışması adına verimlilik olarak yansımaktadır.

RMG Spor A.Ş. olarak sunduğumuz ve “Team Challenge” olarak adlandırdığımız takım yarışlarında yaşanan eşsiz deneyimlerse doğrudan uygulama yoluyla kazandırılmakta, gerek bireylerin gerekse ekiplerin potansiyellerini tamamen farklı bir ortamda sınamaları sayesinde de uzun süreli ve son derece olumlu etkiler yaratılmaktadır. Kişilerin özelliklerini ve iletişim tarzlarını ortaya çıkarmak adına benzersiz bir deneyim olan yelken sporundan başka hiçbir etkinlik takım ruhunu böylesine etkili bir biçimde yansıtamamıştır.

RMG SPOR A.Ş. olarak tam günlük hazırladığımız “Team Challenge” takım yarışları programımızsa, katılımcıların açık denizde profesyonel eğitmenlerimizce belirlenmiş bir rotada yelken kullanmasını sağlayacak takım çalışmalarına odaklanır.

 

Sabah etkinlik teknesinde bir araya gelen katılımcılar gün boyu sürecek olan yarışların işleyişi hakkında profesyonel eğitmenlerimiz tarafından bilgilendirildikten sonra adalara doğru yol alınır. Yarış alanındaki G 6.20 yelkenli teknelerinde yerini alan katılımcılar birbirleriyle yarışırken diğer katılımcılarsa kendilerine sıra gelene kadar yarış parkuruna yakın bir yere demirlemiş olan etkinlik teknesinden yarışları rahatlıkla izleyip güneşin ve açık büfe yemek servisimizin tadını çıkarabilirler. Katılımcıların sayısı veya firmanızın özel talebi doğrultusunda etkinlik teknesi yerine, Kalamış Marina’da yer alacak bir etkinlik çadırı kurmamız da mümkündür. Gün sonunda gerçekleşen apres-sail partisindeyse, derece alan katılımcılara kupaları verilirken gün boyu yaşanan keyif, heyecan ve verim kutlanmakta, dolayısıyla takım ruhunu bir kez daha pekiştirme fırsatı bulmaktayız.

Team Challenge Yarışları programında neler var?

  • G 6.20 tekneleri
  • Tekne başına en fazla 3 katılımcı
  • Tekne başına profesyonel bir eğitmen
  • Lojistik destek botu
  • Yarış komitesi ve organizasyon görevlileri
  • Temel kıyafetler ve ekipman
  • Teknede alkolsüz içecekler
  • Grup fotoğrafları (CD/DVD olarak postayla gönderilir)
  • Organizasyon öncesi ve sonrası kulüp binasını kullanma imkanı
  • Apres-sail partisi

 

Ek hizmetler:

Açık büfeli ya da büfesiz etkinlik teknesi veya çadırı

PAYLAŞ
Facebook
Twitter
Önceki İçerikHeyeliada Brunch
Sonraki İçerikİstanbul Dışı Faaliyetler
RMG

HENÜZ YORUM YOK

CEVAP VER


*