Turnuvalar

0
1209
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
       RMG SPOR A.Ş. 2014-2015 Yılları içerisinde Türkiye Tenis Federasyonu’nun iş ortağı olarak, 18-34 yaş arası profesyonel – performans harici bütün oyuncuların, 35 yaş üstü Senior ve bu gruba dahil olan oyuncuların katıldıkları Türkiye genelindeki resmi, gayrı resmi, ulusal, uluslararası turnuva ve liglerin hak sahibi ve bu konu ile ilgili turnuva organize eden kulüp, dernek ve kurumların tek yetkilisi olarak 40.000 üzerinde karşılaşmanın, düzenleyicisi ve denetleyeciliği görevini üstlenmiştir.
      Bu süreç içerisinde birçok Senior Klasman,Teşvik Turnuvası, Senior Türkiye Şampiyonaları ve sosyal etkinlik kapsamında önde gelen kuruluşlara Tenis Turnuvaları düzenlemiştir.
       2016 senesinde de daha önce olduğu gibi Senior Tenis Turnuvaları gerçekleştirecek olan RMG SPOR A.Ş. bu etkinliklerin yanı sıra Kurum ve Kuruluşlara bu hizmeti vermeye devam edecektir.
       RMG SPOR A.Ş.’nin gerçekleştireceği tüm turnuvaları sağ tarafta bulunan Takvimden ayrıntılı olarak takip edebilir ve katılım gerçekleştirebilirsiniz.
……………………………………………………………………………………………………………
RMGKLASMANTURNUVALARI

 

PAYLAŞ
Facebook
Twitter
Önceki İçerikYelken Turları
Sonraki İçerikSosyal ve Kurumsal Etkinliklerimiz
RMG

HENÜZ YORUM YOK

CEVAP VER